Αγαπητοί συνάδελφοι το Δ.Σ του ΠΑΣΥΒΝ ενημερώνει με το πιο επίσημο και κατηγορηματικό τρόπο, ότι μετά από απόφαση και παρέμβαση του Τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία του ΠΑΔΑ ΟΛΟΙ οι απόφοιτοι των τμημάτων μας που θα κάνουν αίτηση και θα επιλεγούν να συμμετέχουν στο ΔΙΑΤΜΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: "Παιδαγωγικά μέσω Καινοτόμων Προσεγγίσεων, Τεχνολογίες και Εκπαίδευση" δικαιούνται έκπτωση 10% στα δίδακτρα χωρίς καμία άλλη προϋπόθεση.

Η παρούσα ανακοίνωση κρίθηκε σκόπιμη καθώς όπως ενημερωθήκαμε από συναδέλφους "κάποιοι" στην απεγνωσμένη προσπάθεια τους να "ψαρέψουν" μέλη για να τα εγγράψουν στο "σύλλογο" τους δεν δίστασαν να παραπληροφορήσουν ψευδώς και σκοπίμως ότι απαραίτητη προϋπόθεση για να έχει κάποιος συνάδελφος έκπτωση στο ΔΠΜΣ θα πρέπει να υποβάλλει εφόσον επιλεγεί και την βεβαίωση ότι είναι μέλος στο "σύλλογο" τους.

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι αλλοίωσαν ακόμη και την επίσημη αφίσα του ΔΠΜΣ προσθέτοντας με πολύ εμφανή τρόπο ότι τα μέλη του "συλλόγου" τους θα επωφεληθούν της προαναφερόμενης έκπτωσης.
Συνεπώς οι συνάδελφοι οι οποίοι θα επιλεγούν για να παρακολουθήσουν το ΔΙΑΤΜΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: "Παιδαγωγικά μέσω Καινοτόμων Προσεγγίσεων, Τεχνολογίες και Εκπαίδευση" θα έχουν έκπτωση 10% καθώς η μοναδική προϋπόθεση που ορίζεται είναι να είναι απόφοιτοι των τμημάτων Προσχολικής Αγωγής και Βρεφονηπιοκομίας των ΤΕΙ ανεξάρτητα από το έτος αποφοίτησης.