ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Με απόφαση της Κ.Ε.Δ.Ε. και σε συνεργασία με την Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018 οι Παιδικοί Σταθμοί όλης της χώρας θα παραμείνουν κλειστοί ως πρώτο βήμα αντίδρασης στην υποβάθμιση των Παιδικών Σταθμών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά και των επαγγελματικών δικαιωμάτων του έμπειρου παιδαγωγικού προσωπικού που εργάζονται σε αυτούς.

Σε ελάχιστους Δήμους της χώρας εμφανίζεται το φαινόμενο αιρετοί να μην πειθαρχούν στην απόφαση της Κ.Ε.Δ.Ε.

Σε αυτές τις περιπτώσεις που οι Αιρετοί λαμβάνουν απόφαση να μην κλείσουν τους Παιδικούς Σταθμούς η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. προκηρύσσει 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση για τους εργαζόμενους των Παιδικών Σταθμών, για την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018 διευκολύνοντας έτσι τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί με απόφαση της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. την ίδια ημέρα και ώρα 10.00 το πρωί έξω από το Υπουργείο Εσωτερικών (Σταδίου 27) .

Η μαζική συμμετοχή όλων είναι η απαραίτητη προϋπόθεση προκειμένου να αποτρέψουμε τους σχεδιασμούς κάποιων που αποφασίζουν για εμάς… χωρίς εμάς!!!

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.