Όσοι συνάδελφοι και φοιτητές των Τμημάτων Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο Διεθνές Συνέδριο Προσχολικής Αγωγής & Εκπαίδευσης 2018 με εισήγηση, θα πρέπει να αποστείλουν περίληψη της εισήγησης τους (μέχρι 500 λέξεις) έως 10 Ιανουαρίου 2018 στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. προκειμένου να αποσταλούν για κρίση στην Eπιστημονική Eπιτροπή του συνεδρίου.

Θα επιλεγούν 4 εισηγήσεις συναδέλφων και φοιτητών, καθώς οι υπόλοιπες θα πραγματοποιηθούν από έγκριτους Πανεπιστημιακούς από την χώρα μας και το εξωτερικό.

Στο κείμενο της περίληψης θα πρέπει να αναφέρεται ο τίτλος (και ο υπότιτλος της εισήγησης αν υπάρχει) το όνομα ή τα ονόματα των εισηγητών και η ιδιότητά τους. Παρακαλούμε η περίληψη να μορφοποιηθεί σε γραμματοσειρά Times New Roman 12 και το διάστιχο 1,5. Ο μέγιστος χρόνος της εισήγησης θα είναι 20 λεπτά και θα προβλεφθεί χρόνος για ερωτήσεις και σύντομες τοποθετήσεις.