Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ αποφάσισε να προκηρύξει 24 Πανελλαδική απεργία την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017 για ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Κλειστοί οι Παιδικοί Σταθμοί Όλης της Χώρας την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί στις 09:00 το πρωί της Τετάρτης έξω από το Υπουργείο Παιδείας (Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι) για την άμεση ανάκληση των εξαγγελιών του Υπουργού Παιδείας κ. Κώστα Γαβρόγλου για την κατάργηση των Τμημάτων Προσχολικής Αγωγής ΑΤΕΙ και την διετή υποχρεωτική ένταξη των Παιδιών ηλικίας 4-6 ετών στα Νηπιαγωγεία, που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην καταστρατήγηση των Επαγγελματικών δικαιωμάτων των εργαζομένων Παιδαγωγών και στην κατάργηση του Δημόσιου Παιδαγωγικού και Κοινωνικού Χαρακτήρα των Παιδικών Σταθμών.

Την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι έξω από το Υπουργείο Εσωτερικών συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την άμεση υπογραφή νέας Σ.Σ.Ε. για το προσωπικό ιδιωτικού δικαίου, την άμεση καταβολή των αποδοχών στους συναδέλφου συμβασιούχους και την άμεση έκδοση και καταβολή της εφάπαξ παροχής στους συνταξιούχους.

Ο ΠΑ.ΣΥ.ΒΝ. καλεί ΟΛΟΥΣ τους Παιδαγωγούς και τους Φοιτητές δυναμικά και μαζικά να λάβουν μέρος στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση και στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.

ΟΛΕΣ & ΟΛΟΙ την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου στις 09:00 στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Παιδείας.

Επισυνάπτουμε την ανακοίνωση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Ανακοίνωση ΠΟΕ-ΟΤΑ