Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι ο ΠΑΣΥΒΝ εξασφάλισε έκπτωση 525,00€ για τα μέλη του στο Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Παιδαγωγικά μέσω Καινοτόμων Προσεγγίσεων, Τεχνολογίες και Εκπαίδευση». Το μεταπτυχιακό συνδιοργανώνεται από το Τμήμα Προσχολικής Αγωγής του ΤΕΙ Αθήνας και το Τμήμα Ιατρικών Εργαστηρίων.

Οι ενδιαφερόμενοι για το μεταπτυχιακό καλούνται να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση έως στις 15/07/2017 στο ακόλουθο link http://edutech.teiath.gr/e-application-2/

Το Διατμηματικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών (Δ.Π.Μ.Σ.) απευθύνεται σε:
(Α) Επαγγελματίες της αγωγής και φροντίδας της προσχολικής ηλικίας, δημόσιας και ιδιωτικής.
(Β) Επαγγελματίες της εκπαίδευσης, δημόσιας και ιδιωτικής:

• Εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης
  • Στελέχη της εκπαίδευσης όλων των βαθμίδων,
    (Γ) Άλλο εξειδικευμένο εκπαιδευτικό, επιστημονικό ή διοικητικό προσωπικό όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης καθώς και αγωγής και φροντίδας της προσχολικής ηλικίας.
    (Δ) Στελέχη οργανισμών και επιχειρήσεων του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα που ενδιαφέρονται να απασχοληθούν ή ήδη απασχολούνται με την:
  • Εκπαίδευση, επιμόρφωση, επαγγελματική εξειδίκευση, κατάρτιση και
  • Ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού μέσω της εκπαίδευσης –επανεκπαίδευση, ενδο-εταιρική επιμόρφωση και κατάρτιση, κ.ά.
    (Ε) Οποιονδήποτε/οποιαδήποτε πτυχιούχο, απασχολούμενο/η ή μη, που επιθυμεί να ασχοληθεί με την εκπαίδευση ή και την αγωγή και φροντίδα της προσχολικής ηλικίας:
  • Να αποκτήσει θεωρητικές γνώσεις και εξειδικευμένες ικανότητες και δεξιότητες για την ανάπτυξη εκπαιδευτικών προγραμμάτων που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες και σε ενήλικες και προσφέρονται είτε συμβατικά, είτε από απόσταση με την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών, καθώς και τις απαραίτητες γνώσεις μεθοδολογίας της έρευνας στην εκπαίδευση.
  • Να ενισχύσει τα επαγγελματικά του προσόντα αποκτώντας νέες γνώσεις (ή επικαιροποιώντας τες) στην Παιδαγωγική Επιστήμη με προσέγγιση της μέσω καινοτόμων θεωριών και τεχνολογιών (*)

(*) Το ΔΠΜΣ θα αιτηθεί άμεσα στο ΙΕΠ την απόκτηση Παιδαγωγικής Επάρκειας.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Η έκπτωση των 525,00€ που εξασφάλισε ο ΠΑ.ΣΥ.ΒΝ. για τα ταμειακώς εντάξει μέλη του, θα πραγματοποιηθεί με την προσκόμιση από τους ενδιαφερομένους σχετικής βεβαίωσης του συνδέσμου μας.