Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βρεφονηπιαγωγών καλεί τους Παιδαγωγούς Προσχολικής Ηλικίας, τους φοιτητές των Τμημάτων Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης τους αρμοδίους για την χάραξη πολιτικών και κάθε ενδιαφερόμενο, να συμμετάσχουν στο Διεθνές Συνέδριο Προσχολικής Αγωγής με θέμα «Τρέχουσες Διεθνείς Εξελίξεις στη Προσχολική Αγωγή: Πολιτικές & Έρευνα» το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη στις 18,19 & 20 Μαρτίου 2016.

Το Συνέδριο διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Βρεφονηπιαγωγών (ΠΑ.ΣΥ.ΒΝ.) σε συνεργασία με το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο (Ε.Α.Π.) και τελείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων  και την στήριξη του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου Grand Hotel Palace (Μοναστηρίου 305-307, Θεσσαλονίκη)

Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί Βεβαίωση και Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης που μοριοδοτούνται.

Στο Διεθνές Συνέδριο Προσχολικής Αγωγής θα συμμετάσχουν διακεκριμένοι καθηγητές από την χώρα μας και  το εξωτερικό όπως:
Professor Paul Leseman, Πανεπιστήμιο Ουτρέχτης (Ολλανδία), Πρόεδρος του Τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης και Επιστ. Υπεύθυνος του Ευρωπαϊκού Προγράμματος CARE
Katharina Ereky-Stevens, Ερευνήτρια, Πανεπιστήμιο Οξφόρδης, Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης (Families, Effective Learning and Literacy research group)
Giulia Pastori, Ανώτερη ερευνήτρια και Λέκτορας, Πανεπιστήμιο Μιλάνο (Biccoca), Τμήμα Ανθρωπιστικών Επιστημών για την Εκπαίδευση.
Κωνσταντίνος Πετρογιάννης, Καθηγητής Αναπτυξιακής Ψυχολογίας, Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, Υπεύθυνος στην Ελλάδα του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Care.
Μαρία Σακελλαρίου, Καθηγήτρια, Πρόεδρος Τμήματος Νηπιαγωγών, Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
Βασιλεία Χατζηνικήτα, Καθηγήτρια Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών, Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο

Επίσης θα συμμετέχουν εκπρόσωποι Υπουργείων, Φορείς και Οργανώσεις από την χώρας μας και το εξωτερικό.

Προσοχή: Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Δηλώσεις Συμμετοχής μέχρι 01-02-2016.

Σύντομα θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας το πρόγραμμα του Συνεδρίου στο οποίο θα αναγράφονται αναλυτικά οι εισηγητές και τα θέματα των εισηγήσεων.

Ακολουθούν αναλυτικά οι πίνακες με τα πακέτα για το κόστος συμμετοχής καθώς επίσης η δήλωση συμμετοχής, η οποία θα πρέπει να αποσταλεί στο γραφείο του Συνδέσμου μας στο φαξ 210 82 39 573.

Παροχές  Κόστος
Επιλογή Α
(Με διαμονή)

• Δύο Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο
  • Πρωινό γεύμα Σάββατο και Κυριακή
  • Δωρεάν πρόσβαση στο Διακύκτιο (free Wi-Fi)
  • Παρακολούθηση εργασιών συνεδρίου
  Μέλος: 90€
Μη Μέλος: 100€
Φοιτητής: 65€

Για να εγκριθεί η συμμετοχή σας στο συνέδριο θα πρέπει να ακολουθήσετε τα κάτωθι βήματα:
1)Η αίτηση εγγραφής πρέπει να αποσταλλεί το αργότερο έως τις 01/02/16 με fax: 2108239573 ή με e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
2)Έως τις 01/02/16 το αργότερο πρέπει να αποστείλλετε προκαταβολή 60 ευρώ.
Στην περίπτωση που γίνει η κατάθεση στην τράπεζα, αναγράψετε με ευκρίνεια και με κεφαλαία γράμματα το ονοματεπώνυμο σας στο καταθετήριο, το οποίο πρέπει να αποστείλετε με fax ή στο e-mail του Συνδέσμου μας.
3)Τρόποι Πληρωμής
α)Τράπεζα Πειραιώς | Αρ.Λογ.: 6446030020286 || IBAN: GR0801714460006446030020286
β)Στα Γραφεία Μας | ΠΑ.ΣΥ.ΒΝ. - Μάρνη 10, 104 33 Αθήνα, 1ος Όροφος
4)Το αργότερο έως 14/2/16 και ώρα 16:00 θα πρέπει να εξοφληθεί το αντίστοιχο ποσόν που αναλογεί κατά περίπτωση και να έχει αποσταλεί το καταθετήριο εξόφλησης στο fax ή στο e-mail του Συνδέσμου μας.
5)Οι Σύνεδροι θα διαμείνουν στα ξενοδοχεία Grand Hotel Palace και Capsis Hotel. Η τοποθέτηση των συνέδρων στα ξενοδοχεία θα γίνει με απόλυτη σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία εξόφλησης του συνόλου του ποσού που αντιστοιχεί στην συμμετοχή.
6)Στην περίπτωση ακύρωσης θέσης έως 14/2/16 επιστέφετε το σύνολο του καταβληθέντος ποσού.
Στην περίπτωση ακύρωσης θέσης μετά τις 14/2/16 δεν επιστέφετε η προκαταβολή.
7)Για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτησή σας, επικοινωνήστε με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Ο Σύνδεσμος θα μισθώσει λεωφορεία για την μεταφορά των Συνέδρων από Αθήνα για Θεσσαλονίκη με επιστροφή. Το κόστος θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των συνέδρων που θα μετακινηθούν, σε καμία όμως περίπτωση δεν θα υπερβεί τα 40€.

Εκτός από την αίτηση που μπορείτε να συμπληρώσετε και να μας αποστείλετε με φαξ, μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής (μία από τις δύο επιλογές).

•Μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής πατώντας εδώ.
•Μπορείτε να κατεβάσετε την αίτηση συμμετοχής πατώντας εδώ.