Αρνητική η απόφαση του Διοικητικού Εφετείου για το 6ωρο εργασίας

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Ενημερωθήκαμε από την γραμματεία του Διοικητικού Εφετείου ότι ολοκληρώθηκε η συνδιάσκεψη της τριμελούς Επιτροπής (Προεδρείο) και έχει εκδοθεί η απόφαση, η οποία είναι αρνητική.

Ο Νομικός μας Σύμβουλος προσήλθε στο Διοικητικό Εφετείο και του επετράπη να τις αναγνώσει σε χειρόγραφο σχέδιο, καθώς δεν έχουν καθαρογραφεί.

Όπως σας είναι γνωστό, αντίδικοί μας στις αιτήσεις ακυρώσεως κατά του ωραρίου που υποβάλλαμε, ήταν το Δημόσιο και συγκεκριμένα το Υπουργείο Οικονομικών και το Υπουργείο Εσωτερικών. Στην δίκη παρέστη μόνο το Υπουργείο Οικονομικών.

Εκφράζουμε τη μεγάλη και εύλογη απορία, για ποιο λόγο έπρεπε να παρέλθουν 10 ολόκληροι μήνες για την έκδοση της απόφασης, αφού η απόφαση είναι η θέση του Υπουργείου Οικονομικών που κατατέθηκε από τον εκπρόσωπό του την ημέρα της δίκης. Συνεπώς αισθανόμαστε σαν να δίκασε την υπόθεσή μας το ίδιο το αντίδικο Δημόσιο, δηλαδή το Υπουργείο Οικονομικών, εναντίον του οποίου είχαμε προσφύγει.

Μετά τα ανωτέρω, θα περιμένουμε την καθαρογραφή των αποφάσεων και στην συνέχεια θα εξαντλήσουμε κάθε ένδικο μέσο, υποβάλλοντας έφεση ενώπιoν του Συμβουλίου της Επικράτειας (ΣτΕ) για την τελική δικαίωση της υπόθεσής μας.

Σας επισυνάπτουμε την σχετική ενημέρωση από τον Νομικό μας Σύμβουλο

Συνημμένα Aρχεία: