Παράσταση διαμαρτυρίας ΠΑΣΥΒΝ για το εξάωρο στο Διοικητικό Εφετείο

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΣΥΒΝ πραγματοποίησε παράσταση διαμαρτυρίας προς τους αρμοδίους του Διοικητικού Εφετείου, για την καθυστέρηση της έκδοσης της δικαστικής απόφασης σχετικά με την προσφυγή μας για το εξάωρο εργασίας.

Δεδομένου του γεγονότος ότι ο συνήθης χρόνος έκδοσης των αποφάσεων, κυμαίνεται από έναν έως τρεις μήνες, η άνευ προηγουμένου καθυστέρηση δημιουργεί εύλογα ερωτήματα καθώς έχουν παρέλθει οχτώ μήνες από την εκδίκαση της υπόθεσής μας.

Η Πρόεδρος του Συνδέσμου μας τεκμηρίωσε στην Πρόεδρο και την Εισηγήτρια του θέματος, την σημαντικότητα αυτής της απόφασης για τους Έλληνες επαγγελματίες παιδαγωγούς όλης της χώρας, επεσήμανε ότι έχουν παρέλθει οι νόμιμες προθεσμίες και ζήτησε την άμεση έκδοση της απόφασης προκειμένου ο Σύνδεσμός μας να προχωρήσει στις περαιτέρω ενέργειες.

Λάβαμε την διαβεβαίωση ότι η απόφαση θα εκδοθεί έως 20 Σεπτεμβρίου 2014.

Αυτονόητο είναι ότι θα παρακολουθούμε το θέμα καθημερινά, συνεχίζουμε τις επαφές και θα σας ενημερώσουμε άμεσα για τα νεότερα που θα προκύψουν.