Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Βρεφονηπιαγωγών αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τους παιδαγωγούς και τους φοιτητές των Παιδαγωγικών Τμημάτων για το μεγάλο ενδιαφέρον το οποίο εκδήλωσαν για τη συμμετοχή τους στο Διεθνές Συνέδριο που διοργανώνει ο ΠΑΣΥΒΝ σε συνεργασία με το Τμήμα Προσχολικής Αγωγής του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι ήδη έχουν εγγραφεί να παρακολουθήσουν το Συνέδριο 800 Σύνεδροι, με αποτέλεσμα να υπερκαλυφθούν τα δωμάτια του ξενοδοχείου καθώς επίσης και η χωρητικότητα του συνεδριακού χώρου.

Οι αιτήσεις που θα αποστέλλονται στον Σύνδεσμο από εδώ και πέρα, θα καταχωρούνται με σειρά προτεραιότητας και θα γίνονται αποδεκτές μόνο στην περίπτωση που θα υπάρξει ακύρωση συμμετοχής. Επισημαίνουμε ότι όσοι αποστέλλουν από σήμερα τις αιτήσεις τους στον Σύνδεσμο, δεν θα πρέπει να καταθέσουν το αντίστοιχο χρηματικό ποσό. Αυτό θα γίνει μόνο στην περίπτωση που θα ειδοποιηθούν από τον Σύνδεσμο ότι προέκυψε ακύρωση συμμετοχής.

Επισημαίνουμε επίσης τα κάτωθι:

• Επειδή διαπιστώθηκε ότι πολλοί σύνεδροι, ενώ επιθυμούν μεταφορά από Αθήνα με επιστροφή, δεν το δήλωσαν στην αίτηση συμμετοχής τους, παρακαλούμε όσοι επιθυμούν μεταφορά να συμπληρώσουν την ειδική αίτηση μόνο για τη μεταφορά που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του συνδέσμου στις 14-03-2014.
  • Επίσης όσοι Σύνεδροι επιθυμούν να διανυκτερεύσουν και την Πέμπτη (στην περίπτωση αυτή υπάρχει προσαύξηση 40€ κατά άτομο) να το δηλώσουν εγγράφως με email ή με fax άμεσα στα γραφεία του Συνδέσμου.
  • Οι έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 04-04-2014 στις 17:30 και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή στις 15:00.
  • Ο Σύνδεσμος έχει μεριμνήσει τα δωμάτια να παραδοθούν στους συνέδρους την Παρασκευή στις 13:30 και είναι διαθέσιμα μέχρι και την Κυριακή στις 15:30 προκειμένου να μην ταλαιπωρηθούν οι σύνεδροι κατά την αναχώρησή τους.

Ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλετε όλες τις επιστημονικές διοργανώσεις του Συνδέσμου μας και με τον τρόπο αυτό μας δίνετε δύναμη να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για την ποιότητα παροχών στους χώρους προσχολικής αγωγής, εκπαίδευσης και φροντίδας και την διασφάλιση του επιστημονικού έργου και ρόλου των επαγγελματιών παιδαγωγών της χώρας μας.