Επείγον - Δικάσιμος για το Εξάωρο Εργασίας

Αγαπητοί συνάδελφοι, έως και σήμερα Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου οι αντίδικοι μας τα Υπουργεία Εσωτερικών και Οικονομικών δεν έχουν ζητήσει αναβολή για την εκδίκαση της προσφυγής μας για το εξάωρο εργασίας. Όπως μας ενημέρωσε ο Νομικός μας Σύμβουλος σήμερα η εισηγήτρια κατέθεσε την εισήγηση της και συνεπώς και από αυτή την πλευρά δεν συντρέχει λόγος αναβολής. Συνεπώς η δικάσιμος θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13/2/2014 στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών.

Είμαστε καθ' όλα έτοιμοι και ήδη καταθέσαμε επιπρόσθετα στο δικαστήριο τις υπογραφές που συγκεντρώσαμε στα πλαίσια της Πανελλαδικής Κινητοποίησης του ΠΑΣΥΒΝ για το εξάωρο, από Βουλευτές, Καθηγητές Πανεπιστημίων και ΤΕΙ και Δημάρχους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Βρεφονηπιαγωγών, απέστειλε έγγραφο προς την εκτελεστική επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ για προκήρυξη 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης για την Πέμπτη 13/2/2014, με την βεβαιότητα ότι η Ομοσπονδία θα ανταποκριθεί.

Το αίτημα για απεργιακή κινητοποίηση έχει σαν στόχο:

• την ανάδειξη της αναγκαιότητας επαναφοράς του εξαώρου εργασίας για το παιδαγωγικό προσωπικό
  • την ανάδειξη των προβλημάτων που δημιούργησε η άσκηση μνημονιακών πολιτικών στο χώρο των Π.Σ.
  • τη δυνατότητα όλων των παιδαγωγών να προσέλθουν και να παραστούν στην δικάσιμο.

Σας περιμένουμε την Πέμπτη 13/2/2014 στις 10:00π.μ στο Θ΄ Τμήμα Διοικητικού Εφετείου Διεύθυνση: Λουϊζης Ριανκούρ 87 – Αθήνα

Ακολουθεί η επιστολή του ΠΑΣΥΒΝ προς την ΠΟΕ-ΟΤΑ

Συνημμένα Aρχεία: