Με την Αριθμ.Πρωτ.:ΔΙΔΙΑΔ/Φ.32.8/476/οικ.1312/21-1-2014 εγκύκλιο, το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης ενημερώνει τις υπηρεσίες, να σταματήσουν κάθε διαδικασία αξιολόγησης των υπαλλήλων, λόγω επικείμενων νέων νομοθετικών ρυθμίσεων.

Είναι εμφανές ότι ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και η ΚΕΔΕ, επιθυμούν να συνεχίσουν την τακτική της τοποθέτησης προϊσταμένων, με γνώμονα όχι την αξιοκρατία αλλά ιδιοτελή και πελατειακά κριτήρια.

Ο ΠΑΣΥΒΝ καταγγέλλει την ενέργεια αυτή, η οποία ιδιαίτερα στους χώρους προσχολικής αγωγής θα έχει σαν αποτέλεσμα, την υποβάθμιση της ποιότητας παροχών προς το παιδί και την οικογένεια. Ενώ διεθνώς τα κράτη, έχουν αναγνωρίσει την αναγκαιότητα της επένδυσης στο χώρο της προσχολικής αγωγής, η κυβέρνηση εργάζεται πυρετωδώς για την απαξίωση και τη διάλυση της.

Συνημμένα Aρχεία:
Download this file (ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ-ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ (οικ.1312-2014).pdf)Εγκύκλιος443 Kb