Καλή Σχολική Χρονιά με δύναμη, θάρρος και αγωνιστικότητα

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑ.ΣΥ.ΒΝ. εύχεται στα μέλη και τους φίλους του Συνδέσμου μας Καλή Σχολική Χρονιά με πολύ δύναμη, κουράγιο και αγωνιστικότητα.

Οι Παιδαγωγοί όλης της χώρας, δίνουν με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς την μάχη τους με τις προσαρμογές των παιδιών, σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες. Υπεράριθμα παιδιά, μεικτές ηλικίες, τραγικές ελλείψεις σε παιδαγωγικό και βοηθητικό προσωπικό ακυρώνουν το παιδαγωγικό έργο και την ποιότητα παροχών.

Το εξουθενωτικό και απάνθρωπο 8ωρο εργασίας, μετατρέπει τους Παιδικούς Σταθμούς από χώρους αγωγής σε χώρους φύλαξης με παιδαγωγούς οι οποίοι λόγω συνθηκών δεν μπορούν πλέον να εγγυηθούν ούτε την ασφάλεια των παιδιών.

Καλούμε όλους του συναδέλφους να βρίσκονται σε επαγρύπνηση καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη πρωτοβουλίες του Συνδέσμου μας για την δημοσιοποίηση, προώθηση και επίλυση των μεγάλων και σοβαρών προβλημάτων που ταλανίζουν τα παιδιά και τους παιδαγωγούς της χώρας μας.