Στο τέλος της Εβδομάδας το τελικό σχέδιο «Αθηνά»

Το Δ.Σ του ΠΑΣΥΒΝ την Τετάρτη 13-3-2013, συναντήθηκε με παράγοντες του Υπουργείου Παιδείας, στα πλαίσια της κινητοποίησης που είχε προγραμματιστεί για τη διατήρηση του Τμήματος Προσχολικής Αγωγής Τ.Ε.Ι Αθήνας, χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

Kινητοποίηση Φοιτητών - ΠΑΣΥΒΝ Kινητοποίηση Φοιτητών - ΠΑΣΥΒΝ Kινητοποίηση Φοιτητών - ΠΑΣΥΒΝ

Ενώ είχε προγραμματιστεί, η διοργάνωση της συγκέντρωσης να πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τη συντονιστική επιτροπή των φοιτητών, μετά την ανάρτηση την Τρίτη το βράδυ στην ιστοσελίδα του Τ.Ε.Ι Αθήνας, ότι το Τμήμα Προσχολικής Αγωγής παραμένει , πραγματοποιήθηκε το πρωί Έκτακτη Γενική Συνέλευση κατά την οποία οι φοιτητές μας κατά πλειοψηφία, αποφάσισαν τη μη συμμετοχή τους στην διοργάνωση , καθώς εκτίμησαν ότι το θέμα έχει διευθετηθεί.

Το Δ.Σ του Συνδέσμου μας, αφού παραβρέθηκε στη συνέλευση των φοιτητών, στη συνέχεια προσήλθε στο Υπουργείο Παιδείας, όπου ενημέρωσε τους εργαζόμενους παιδαγωγούς και όσους από τους φοιτητές παραβρέθηκαν, για τις τελευταίες εξελίξεις.

Στη συνέχεια κατέθεσε ψήφισμα των εργαζομένων στο γραφείο του Υπουργού, για την αναγκαιότητα διατήρησης του Τμήματος Προσχολικής αγωγής Τ.Ε.Ι Αθήνας χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Εκφράζουμε συγκρατημένη αισιοδοξία καθώς  στη συνάντηση που είχαμε, με παράγοντες του Υπουργείου Παιδείας, μας έδωσαν υποσχέσεις για θετική αντιμετώπιση της υπόθεσης και διατύπωσαν την εκτίμηση ότι η Α.Δ.Ι.Π θα κάνει θετική εισήγηση για το θέμα μας. Τέλος, μας ενημέρωσαν οτι ως το τέλος της εβδομάδας θα κατατεθεί το τελικό σχέδιο «ΑΘΗΝΑ» με τη μορφή Προεδρικού Διατάγματος και επομένως δεν μπορούν να ανακοινώσουν δέσμευση μόνο για ένα Τμήμα.

Μέχρι την οριστική επίλυση του θέματος ΔΕΝ ΕΦΗΣΥΧΑΖΟΥΜΕ ! ! !

Οι αγώνες σταματούν μόνο όταν δικαιώνονται ! ! !