Κινητοποιήσεις Φοιτητών και ΠΑΣΥΒΝ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Παιδείας

Ο ΠΑΣΥΒΝ εντείνει τις προσπάθειές του για τον συντονισμό των δράσεων εργαζομένων, φοιτητών και καθηγητών, προκειμένου οι προφορικές υποσχέσεις των αρμοδίων να γίνουν έγγραφες δεσμεύσεις για την τη διατήρηση της λειτουργίας του Τμήματος Προσχολικής Αγωγής ΤΕΙ, χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

Οι φοιτητές μας στην Γενική τους Συνέλευση - Τμήμα Προσχολικής Αγωγής ΑΤΕΙ Αθήνας

Σήμερα Δευτέρα 11/3/2013 το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου συναντήθηκε με τους φοιτητές και τους καθηγητές του τμήματος Προσχολικής Αγωγής. Οι φοιτητές μας στην Γενική τους Συνέλευση υπερψήφισαν την πρόταση που υποβάλλαμε για από κοινού διοργάνωση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας την Τετάρτη 13/3/2013 και ώρα 10:00 πμ. στο Υπουργείο Παιδείας. Η πρόταση ψηφίστηκε από 204 φοιτητές σε σύνολο 208 παρευρισκόμενων.

Συγχρόνως μετά από παρέμβασή μας στην ΠΟΕ-ΟΤΑ λάβαμε την δέσμευση ότι την Τετάρτη 13/3/2013 θα προκηρυχτεί 4ωρη στάση εργασίας από τις 8:00πμ έως 12:00 μμ προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στους εργαζόμενους να συμμετέχουν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Αγαπητοί συνάδελφοι αισθανόμαστε την ανάγκη να επισημάνουμε την εντυπωσιακή οργάνωση ,την μεθοδικότητα, την υπευθυνότητα και την δραστηριότητα των φοιτητών του Τμήματός μας. Μέσω της συντονιστικής επιτροπής την οποία εξέλεξαν ανέπτυξαν εξαιρετική δράση, με άψογες δημοκρατικές διαδικασίες ,πέρα και έξω από κάθε κομματική λογική. Ελπιδοφόρο το μήνυμά τους !!!

Πολλά συγχαρητήρια, ο αγώνας τους μας εμπνέει. Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς. . .

Αύριο θα ακολουθήσει κάλεσμα της συντονιστικής επιτροπής των φοιτητών και του Συνδέσμου μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος