Στις 1 & 2 Δεκεμβρίου η καρδιά της Προσχολικής Αγωγής θα χτυπά στην Καλαμάτα

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΣΥΒΝ ευχαριστεί τα μέλη και τους φίλους του, για την μεγάλη συμμετοχή τους στο 12ο Πανελλήνιο Μετεκπαιδευτικό Συνέδριο Προσχολικής Αγωγής.

Πλέον των 620 Συνέδρων δήλωσαν συμμετοχή εκφράζοντας με τον τρόπο αυτό την εμπιστοσύνη τους, για άλλη μια φορά, στις επιστημονικές διοργανώσεις του ΠΑΣΥΒΝ, οι οποίες πλέον έχουν καταξιωθεί στην συνείδηση των παιδαγωγών όλης της χώρας για την επιστημονικότητα, το κύρος και το σεβασμό με τον οποίο αντιμετωπίζουν τους Συνέδρους προσφέροντας παροχές που εγγυώνται την επιστημονική ενημέρωση, την  άνετη διαμονή και την εξυπηρέτησή τους σε όλους τους τομείς.

Εκφράζουμε την λύπη μας καθώς οι θέσεις έχουν κλείσει και δεν μπορούμε πλέον να ανταποκριθούμε στους δεκάδες ενδιαφερoμένους που συνεχίζουν να απευθύνονται στα γραφεία μας. Ευελπιστούμε στο επόμενο Συνέδριό μας, που θα είναι Διεθνές, να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στο αίτημά τους.

Ευχαριστούμε θερμά για την αθρόα συμμετοχή σας, θα συναντηθούμε στην Καλαμάτα.

Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος               Η Γραμματέας