14 Φεβρουάριος 2012

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βρεφονηπιαγωγών ΤΕΙ εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στους εργαζόμενους της Εργατικής Εστίας, οι οποίοι στην κυριολεξία μένουν στο δρόμο μετά την αιφνιδιαστική απόφαση της κυβέρνησης για το κλείσιμο του Οργανισμού.

Ειδικότερα εκφράζει την αλληλεγγύη του για τους εργαζόμενους των Βρεφονηπιακών Σταθμών αλλά και για τους 2.500 γονείς , οι οποίοι μετά το κλείσιμο των Παιδικών Σταθμών του Ο.Ε.Ε. βρίσκονται σε απόγνωση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου καλεί τα μέλη του, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, τους Συνδικαλιστικούς φορείς και την Επιστημονική Κοινότητα να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους με σχετικά ψηφίσματα και κινητοποιήσεις για την ανατροπή των απεχθών αποφάσεων που οδηγούν σε απόγνωση τους πολίτες και διαρρηγνύουν έναν από τους σημαντικότερους συνδετικούς ιστούς της κοινωνίας , τους Παιδικούς Σταθμούς.

Ενώστε τη φωνή σας με τη φωνή των Εργαζομένων στον Οργανισμό Εργατικής Εστίας στη σελίδα : www.facebook.com/oeegr

Επισυνάπτονται ανακοινώσεις του Πανελληνίου Συλλόγου Εργαζομένων στον Οργανισμό Εργατικής Εστίας.

Το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος                    Η Γεν. Γραμματέας