12 Νοέμβριος 2011

Μετά από ενημέρωση του Νομικού Συμβούλου του Συνδέσμου μας σχετικά με την διαδικασία της δικαστικής μας προσφυγής για το 8ωρο εργασίας σας κάνουμε γνωστά τα κάτωθι:

Κατετέθησαν οι Αιτήσεις Ακυρώσεως των μελών και φίλων μας ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου ΑΘηνών κατά την Ακυρωτική διαδικασία. Εντός του αμέσως επομένου χρονικού διαστήματος και αφού ολοκληρωθεί η συγκέντρωση των λοιπών σχετικών εγγράφων των συμμετεχόντων, θα κατατεθούν και αντίστοιχες Αιτήσεις Αναστολής εκτελέσεως των προσβαλλομένων Εγκυκλίου, Υπουργικής Αποφάσεως και Νόμου.

Χρονικός ορίζοντας εκδικάσεως των Αιτήσεων Ακυρώσεως (κατά τη συνήθη ροή των υποθέσεων αυτών) είναι οι 18 μήνες από την σήμερον. Για το λόγο αυτό προσανατολιζόμαστε και στην υποβολή Αιτήσεων Προσωρινής Διαταγής (έως την εκδίκαση των Αιτήσεων Αναστολής) και Αιτήσεων Αναστολής (έως την εκδίκαση των Αιτήσεων Ακυρώσεως) ώστε να ρυθμισθεί με όσο το δυνατό συντομότερο τρόπο το ανακύψαν πρόβλημα.

Ο συνήθης χρόνος που απαιτείται για την έκδοση αποφάσεως επί της Αιτήσεως Προσωρινής Διαταγής είναι περίπου 21 ημέρες από την υποβολή της αιτήσεως, ενώ για την απόφαση επί της Αιτήσεως Αναστολής είναι 2-3 μήνες (αναλόγως Εισηγητή και φόρτου εργασίας). Για κάθε εξέλιξη, θα ενημερώνεστε μέσω του δικτυακού τόπου του ΠΑΣΥΒΝ, που θα ενημερώνεται απ' ευθείας από τον Νομικό Σύμβουλο.