Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι το Δ.Σ. του Συνδέσμου τις επόμενες ημέρες έχει δρομολογήσει συναντήσεις με το  υπουργείο Εσωτερικών και την ΚΕΔΚΕ προκειμένου να εκθέσει στον Υπουργό και στον Πρόεδρο της ΚΕΔΚΕ τα μείζονα προβλήματα που απασχολούν τους παιδαγωγούς και ταλανίζουν την λειτουργία των Παιδικών Σταθμών. Στόχος είναι να διεκδικήσουμε  άμεσες λύσεις καθώς η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο με τη μείωση επιχορηγήσεων, την έλλειψη προσωπικού, τους συμβασιούχους, τα υπεράριθμα παιδιά, το οχτάωρο εργασίας, την κατάργηση της διοικητικής αυτοτέλειας των Παιδικών Σταθμών, την συρρίκνωση των οργανικών μονάδων, τη  κατάργηση θέσεων εργασίας που επιχειρείται μέσω της ΟΕΥ, την αποδόμηση του δημόσιου και παιδαγωγικού χαρακτήρα των Παιδικών Σταθμών, την υποβάθμιση της ποιότητας παροχών προς το παιδί και την οικογένεια.

Καλούνται όλες οι νομαρχιακές επιτροπές του Συνδέσμου να βρίσκονται σε ετοιμότητα προκειμένου να πραγματοποιήσουν τοπικές συνελεύσεις για την ενημέρωση των μελών μας, αφού πρώτα ενημερωθούν από το Δ.Σ. για την έκβαση των συναντήσεων

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος                                                              Η Γεν.Γραμματέας

Ευαγγελία Καλαϊτζή                                                        Βασιλική  Προβατά