17 Ιούνιος 2011

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με την παρούσα επιστολή σας ενημερώνουμε για τα κάτωθι:

Από τη Γεν. Συνέλευση της 27ης Μαϊου 2011 ορίστηκε ημέρα εκλογών, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής, η Κυριακή 3 Ιουλίου 2011. Οι εκλογές θα διεξαχθούν στα γραφεία του ΠΑ.ΣΥ.ΒΝ., Μάρνη 10 – 1ος όροφος από τις 9.00 έως τις 17.00.

Σύμφωνα με το άρθρο 28 του καταστατικού λειτουργίας του Συνδέσμου, για τη ΣΩΣΤΗ και ΕΓΚΥΡΗ διεξαγωγή των εκλογών πρέπει να ακολουθηθεί η εξής διαδικασία:

Α. Τα μέλη που διαμένουν εντός του Νομού Αττικής θα πρέπει να έρθουν αυτοπροσώπως να ψηφίσουν και πρέπει να έχουν μαζί τους την ταυτότητά τους. Όσοι απουσιάζουν προσωρινά από τον τόπο κατοικίας τους μπορούν να ψηφίσουν ταχυδρομικά, αρκεί 20 ημέρες πριν την ψηφοφορία να καταθέσουν σχετική αίτηση στην εφορευτική επιτροπή.

Β. Για τα μέλη που διαμένουν εκτός Νομού Αττικής θα πρέπει να ακολουθηθεί η εξής διαδικασία:

1.Με την παρούσα επιστολή έχετε λάβει και δύο φακέλους. Έναν φάκελο μικρό σφραγισμένο με τη σφραγίδα του Συνδέσμου και υπογεγραμμένο από την Εφορευτική Επιτροπή και έναν μεγαλύτερο απαντητικό με διεύθυνση παραλήπτη: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΤΕΙ, POST RESTANTE, ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, 10300 ΑΘΗΝΑ.Επίσης έχετε λάβει και το ψηφοδέλτιο.

2.Το ψηφοδέλτιο με τους σταυρούς προτίμησής σας το κλείνετε μέσα στο μικρό και σφραγισμένο με τη σφραγίδα του Συνδέσμου φάκελο, χωρίς να γράψετε πάνω σ’ αυτόν καμία ένδειξη. Αυτόν τον φάκελο θα τον βάλετε μέσα στο μεγαλύτερο απαντητικό φάκελο και θα τον αποστείλετε συστημένο στη διεύθυνση που ήδη αναγράφεται πάνω σ’ αυτόν. Στη θέση του αποστολέα θα πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ να αναγράψετε ΠΛΗΡΩΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ (ονοματεπώνυμο, όνομα πατρός, την υπογραφή σας και τον αριθμό της ταχυδρομικής απόδειξης), αλλιώς ο φάκελος δε θα γίνει δεκτός από την εφορευτική επιτροπή.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μη στείλετε ομαδικά ψηφοδέλτια γιατί θα κριθούν ΑΚΥΡΑ.

3.Παρακαλούμε οι φάκελοι να ταχυδρομηθούν το αργότερο μέχρι 24 Ιουνίου 2011 για να φθάσουν έγκαιρα.

Γ. Το ψηφοδέλτιο περιλαμβάνει μία λίστα υποψηφίων για το Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) και μία λίστα για την Εξελεγκτική Επιτροπή (Ε.Ε.). Μπορείτε να ψηφίστε μέχρι 9 για το Δ.Σ. και μέχρι 3 για την Ε.Ε.

Δ. Τα μέλη για να ψηφίσουν θα πρέπει να είναι ταμειακά εντάξει. Σας υπενθυμίζουμε ότι η ετήσια συνδρομή είναι 30 ευρώ. Όποιοι χρωστούν συνδρομές πολλών ετών μπορούν, με απόφαση του Δ.Σ., να καταβάλουν τα δύο τελευταία έτη 2008 και 2009.

Οι συνδρομές μπορούν να καταβάλλονται στους εξής λογαριασμούς:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 188/540033-34

ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 446/0300202816
Επίσης μπορείτε να πληρώσετε την ημέρα των εκλογών στα γραφεία μας. Για όσους ψηφίσουν ταχυδρομικά, μπορούν να στείλουν μαζί και την απόδειξη κατάθεσης.

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι οι υποψηφιότητες που υποβλήθηκαν είναι οι εξής:

Α. Για το Διοικητικό Συμβούλιο
ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του Παντελή
ΑΡΩΝΗ ΕΛΠΙΣ του Νικολάου
ΔΗΜΟΥΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Κωνσταντίνου
ΚΑΛΑΪΤΖΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του Βασιλείου
ΚΟΥΛΙΖΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του Οδυσσέα
ΜΑΛΛΙΔΗ ΜΑΡΙΑ του Εμμανουήλ-Πρόδρομου
ΠΡΟΒΑΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του Σπύρου
ΣΕΡΜΕΑ ΕΛΕΝΗ του Γεωργίου
ΤΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ του Δημητρίου
ΧΑΛΚΟΥ ΕΙΡΗΝΗ του Γεωργίου
ΧΡΟΝΗ ΒΙΚΤΩΡΙΑ του Παναγιώτη

Β. Για την Εξελεγκτική Επιτροπή
ΓΙΑΝΝΟΥΣΑΚΗ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ του Κωνσταντίνου
ΝΤΙΝΟΥ-ΧΑΡΛΑΥΤΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑ του Τριαντάφυλλου
ΠΕΤΡΑΚΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ του Πέτρου
ΣΑΡΔΗ ΑΡΕΤΗ του Ιωάννη
ΦΩΤΙΑΔΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ του Δημητρίου

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Θυμηθείτε ότι η συμμετοχή στην εκλογή του Διοικητικού Συμβουλίου του επιστημονικού και επαγγελματικού μας οργάνου είναι δικαίωμα και υποχρέωση όλων μας.

Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Η Πρόεδρος                      Τα Μέλη