Αθήνα, 30/5/2011

Αριθ.Πρωτ:  86

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Με την παρούσα επιστολή, σας ενημερώνουμε ότι:

Κατά τη Γενική Συνέλευση η οποία διεξήχθη στις 27/5/11 στο ξενοδοχείο TITANIA εξελέγη Εφορευτική Επιτροπή για την διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής η οποία αποτελείται από:

Κουνέλη Πιπίνα        (τηλ: 6974743009)          Πρόεδρος

Σορόκου Μίνα                                                                   Μέλος

Καραμπή Σοφία                                                                Μέλος

Χουζούρη Μαρία                                                Αναπληρωματικό μέλος

Γρογοράκη Ευαγγελία                                   Αναπληρωματικό μέλος

Μετά από ομόφωνη απόφαση της Γεν. Συνέλευσης οι εκλογές θα διεξαχθούν την Κυριακή 3 Ιουλίου 2011 και ώρα 9 π.μ. έως 5 μ.μ. στο γραφείο του Συνδέσμου μας, Μάρνη 10, 1ος όροφος.

Όπως έχετε ήδη πληροφορηθεί με την υπ’ αριθ.πρωτ: 79/17/5/11 επιστολή του Δ.Σ. του Πανελλήνιου Συνδέσμου Βρεφονηπιαγωγών όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να υποβάλλουν υποψηφιότητα για μέλος Διοικητικού Συμβουλίου  και Εξελεγκτικής Επιτροπής, ώστε βάσει του αρ.28 του καταστατικού να συμπεριληφθούν στο κοινό ψηφοδέλτιο, οφείλουν:

Α) Βάσει του αρ. 28, παρ. 2 του καταστατικού οφείλουν να υποβάλλουν εντός επτά (7) ημερών από τη Γεν. Συνέλευση της  27 Μαϊου 2011 σχετική έγγραφη Αίτηση –Δήλωση με καταληκτική ημερομηνία 4 Ιουνίου 2011 ώρα 17.00 στο Διοικητικό Συμβούλιο. Για το σκοπό αυτό τα γραφεία του Συνδέσμου θα είναι ανοικτά στις 4 Ιουνίου από τις 9 έως τις 17.00.

Β) Βάσει του αρ.27 του καταστατικού οφείλουν να υποβάλλουν  σχετική Αίτηση-Δήλωση  στην Πρόεδρο της Εφορευτικής Επιτροπής είκοσι (20) ημέρες πριν την αποφασισθείσα ημερομηνία διεξαγωγής των αρχαιρεσιών.

Οι αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν στο γραφείο του Συνδέσμου προσωπικά υπ’ όψιν του Δ.Σ. και υπ’ όψιν της Εφορευτικής Επιτροπής τις αντίστοιχες ημερομηνίες, αλλιώς θα απορριφθούν.

Για την Εφορευτική  Επιτροπή

Η Πρόεδρος                                     Τα Μέλη