13 Μάιος 2011

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου στα πλαίσια της προσπάθειάς του για την ενημέρωση της επιστημονικής κοινότητας για τη στήριξη των θέσεων του σχετικά με το ωράριο εργασίας του παιδαγωγικού προσωπικού των Παιδικών Σταθμών, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι διαρκώς καταφθάνουν στα γραφεία επιστολές στήριξης του αιτήματός μας.

Ήδη μας έχουν κοινοποιήσει τις θέσεις τους οι κ.κ. Κώστας Χρυσαφίδης Πρόεδρος ΤΕΑΠΗ Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Ευθύμιος Κάκουρος Ψυχολόγος, Καθηγητής Τμήματος Προσχολικής Αγωγής ΤΕΙ Αθήνας, Μάνος Κόνσολας επίκουρος Καθηγητής Τμήματος Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού Πανεπιστημίου Αιγαίου, Κατερίνα Μανιαδάκη Ψυχολόγος, επίκουρη Καθηγήτρια Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας ΤΕΙ Αθήνας, Κων/νος Πετρογιάννης αναπληρωτής Καθηγητής αναπτυξιακής ψυχολογίας Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, Θωμαϊς Καπουλίτσα-Τρούλου Καθηγήτρια Εφαρμογών ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης, Ειρήνη Ρουφίδου Καθηγήτρια Εφαρμογών Τμήματος Προσχολικής Αγωγής ΤΕΙ Αθήνας, Μαρία Μπιρμπίλη επίκουρη Καθηγήτρια ΤΕΠΑΕ Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Θα επανέλθουμε με νεότερα από τις επιστολές συμπαράστασης.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Η Πρόεδρος                        Η Γ. Γραμματέας