13 Μάιος 2011

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Τις προσεχείς ημέρες η νομοθετική ρύθμιση που αφορά την αύξηση κατά 2 ώρες ημερησίως του ωραρίου εργασίας των παιδαγωγών πηγαίνει προς ψήφιση από την ολομέλεια της Βουλής.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου μας πρότεινε στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ να κορυφωθούν οι κινητοποιήσεις και να προγραμματισθούν στάσεις εργασίας τη Δευτέρα 16/5 και την Τρίτη 17/5 από τις 7.00 έως τις 10.00 και από τις 13.00 έως τις 16.00 και να προκηρυχθεί την Τετάρτη 18/5 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ στην οποία να συμμετέχουν όλοι οι Δημοτικοί Υπάλληλοι σε συμπαράσταση στους εργαζόμενους των Παιδικών Σταθμών και η ΑΔΕΔΥ. Την ίδια ημέρα, που είναι η κρίσιμη μέρα για την ψήφιση του νομοσχεδίου, να πραγματοποιηθεί πορεία από τα γραφεία της Ομοσπονδίας (Καρόλου 24, πλατεία Καραϊσκάκη) προς τη Βουλή.

Επειδή οι στιγμές είναι κρίσιμες για το παρόν και το μέλλον των Παιδικών Σταθμών στη χώρα μας, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου μας ΚΑΛΕΙ όλους τους εργαζόμενους να συμμετέχουν δυναμικά.

Η συμμετοχή στις απεργιακές κινητοποιήσεις ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.  Όσοι απουσιάσουν θα αναλάβουν και την προσωπική ευθύνη για τις εξελίξεις.

Ακολουθεί ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Η Πρόεδρος                  Η Γ. Γραμματέας