ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΤΕΙ

11ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ
ΠΑΙΔΑΓΩΓΩΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ

Θεμα: «Ο πολιτισμός ως σημείο αναφοράς σε ένα σύγχρονο, ανθρωπιστικό και δημοκρατικό μοντέλο προσχολικής αγωγής και εκπαίδευσης»

Ξενοδοχείο CORFU CHANDRIS

Ημερομηνία: 1-2-3 Απριλίου 2011

Χώρος διεξαγωγής: Ξενοδοχείο CORFU CHANDRIS Κέρκυρα

Ξενοδοχείο CORFU CHANDRISΞενοδοχείο CORFU CHANDRIS

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Βρεφονηπιαγωγών ΤΕΙ διοργανώνει το 11ο Πανελλήνιο Μετεκπαιδευτικό Συνέδριό του στην μαγευτική Κέρκυρα 1,2 και 3 Απριλίου 2011.

Το 11ο Μετεκπαιδευτικό Συνέδριο θα διεξαχθεί με την εμπλοκή και τη συνεργασία Παιδαγωγικών Τμημάτων των ΤΕΙ και ΑΕΙ καθώς επίσης των Υπουργείων Παιδείας, Εσωτερικών, Πολιτισμού, φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Μη Κυβερνητικών Ανθρωπιστικών Οργανώσεων.

Το συνέδριο απευθύνεται σε παιδαγωγούς προσχολικής ηλικίας των ΤΕΙ και ΑΕΙ, εκπαιδευτικούς, φοιτητές και όλους όσους εμπλέκονται με την εκπαίδευση στο σύνθετο σημερινό πολυπολιτισμικό περιβάλλον.

Στη κορυφαία επιστιμονική διοργάνωση του ΠΑΣΥΒΝ θα συμμετέχουν ως εισηγητές διακεκριμένοι καθηγητές από τον χώρο της Προσχολικής Αγωγής και προσωπικότητες του πολιτισμού των γραμμάτων, και των τεχνών.

Η όμορφη Κέρκυρα, το ομηρικό νησί των Φαιάκων, είναι το νησί όπου ο Οδυσσέας συνάντησε τη Ναυσικά και τον πατέρα της, τον φιλόξενο βασιλιά Αλκίνοο, οι οποίοι τον βοήθησαν να επιστρέψει στην πατρίδα του την Ιθάκη. Το νησί αυτό, λόγω της θέσης του διαδραμάτησε σημαντικό ρόλο στην ιστορία της Μεσογείου και το εποίκησαν Κορίνθιοι, Μακεδόνες, Βυζαντινοί, Βενετσιάνοι, Γάλλοι, Βρετανοί και Έλληνες αφήνοντας σ’ αυτό τα ίχνη τους.

Τα δύο βενετσιάνικα φρούρια, τα παλαιά ανάκτορα, το Μον Ρεπό, ο ναός του Αγ, Σπυρίδωνα, το Αχίλλειο, το μέγαρο Καποδίστρια, η πλατεία Σπιανάδα και το Ποντικονήσι είναι μερικά από τα μνημεία και τα αξιοθέατα που θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε στην Κέρκυρα. Στο νησί με τη μεγάλη μουσική παράδοση είναι βέβαιο ότι κάποια καντάδα θα ακούσουμε και κάποια φιλαρμονική θα συναντήσουμε στα καντούνια της παλιάς πόλης.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βρεφονηπιαγωγών καλεί τα μέλη και τους φίλους του να ταξιδέψουν μαζί του στην Κέρκυρα για να παρακολουθήσουν ένα υψηλών προδιαγραφών συνέδριο και να επισκεφθούν ένα από τα ωραιότερα νησιά του κόσμου.

ΚέρκυραΚέρκυρα

Κόστος συμμετοχής:
Α.  Διαμονή σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο
Για τα μέλη                         250 ευρώ
Για φοιτητές μέλη           150  ευρώ
Για τα μη μέλη                  285  ευρώ
Για φοιτητές μη μέλη    200 ευρώ

Β. Διαμονή σε μονόκλινο δωμάτιο
Για τα μέλη             280 ευρώ
Για τα μη μέλη      315  ευρώ

Γ. Συμμετοχή χωρίς διαμονή
Για τα μέλη                  150  ευρώ

Για φοιτητές μέλη       90  ευρώ

Για τα μη μέλη             185  ευρώ

Για φοιτητές μη μέλη     140  ευρώ

Στις ανωτέρω τιμές περιλαμβάνονται:

• Δύο διανυκτερεύσεις με πρωϊνό σε μονόκλινα, δίκλινα ή τρίκλινα δωμάτια στο ξενοδοχείο CORFU CHANDRIS
    (*μόνο για τα Πακέτα Α και Β)
  • Δύο γεύματα Σάββατο και Κυριακή μεσημέρι κατά τη διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου
  • Δεξίωση το βράδυ του Σαββάτου με φαγητό, ποτό και μουσική
  • Συμμετοχή στο συνέδριο
  • Φάκελος με υλικό συνεδρίου
  • Βεβαίωση συμμετοχής
  • Ξενάγηση σε αξιοθέατα της Κέρκυρας

Δηλώσεις συμμετοχής:
Για να δηλώσετε συμμετοχή θα πρέπει να συμπληρώσετε τη σχετική δήλωση συμμετοχής και να την αποστείλετε στο γραφείο του Συνδέσμου στο fax: 210-8239573 μαζί με το καταθετήριο της τράπεζας (προκαταβολής & εξόφλησης).

ΠΡΟΣΟΧΗ:

• Προκαταβολή 130 ευρώ μέχρι 30/12/2010. Εξόφληση μέχρι 10/3/2011.
  • Για τους φοιτητές προκαταβολή 75 ευρώ εως 30/01/2011. Εξόφληση μέχρι 10/03/2011.
  • Οι ανωτέρω τιμές ισχύουν για όσους δηλώσουν συμμετοχή μέχρι 30/12/10.
  • Μετά την ημερομηνία αυτή θα υπάρξει προσαύξηση 20%

Ηλεκτρονική Δήλωση Συμμετοχής