Η ώρα της γήςΑγαπητά μέλη και φίλοι του Συνδέσμου μας

Η Ώρα της Γης ξεκίνησε το 2007 στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας με τη συμμετοχή 2.2 εκατομμυρίων νοικοκυριών και επιχειρήσεων που έσβησαν τα φώτα τους για μια ώρα σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης ενάντια στην κλιματική αλλαγή. Ένα χρόνο αργότερα η εκστρατεία μετατράπηκε σε ένα παγκόσμιο κίνημα για το κλίμα με τη συμμετοχή 100 εκατομμυρίων ανθρώπων σε 35 χώρες.

Το Σάββατο 27 Μαρτίου στις 20.30, καλούνται οι πολίτες σε ολόκληρο τον κόσμο να σβήσουν τα φώτα τους για μία ώρα – την Ώρα της Γης. Στόχος είναι να συμμετάσχουν 1 δισεκατομμύρια άνθρωποι, σε περισσότερες από 1000 πόλεις, και όλοι μαζί να αποδείξουμε πως είναι δυνατόν να δράσουμε ενάντια στην υπερθέρμανση του πλανήτη.

Η Ώρα της Γης διοργανώνεται από το διεθνές δίκτυο του WWF. Το WWF είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο ανθρώπων, επιστημόνων, εθελοντών και πολιτών, που δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 100 χώρες.

Το διοικητικό συμβούλιο του ΠΑΣΥΒΝ καλεί τα μέλη και τους φίλους του να συμμετέχουν μαζικά στην προσπάθεια αυτή και να ευαισθητοποιήσουν και να ενημερώσουν παιδιά, γονείς, φίλους και συνεργάτες.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή για να στηρίξετε την παγκόσμια  εκστρατεία ενάντια στην κλιματική αλλαγή  πατώντας εδώ.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος                            Η Γ. Γραμματέας