ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
ΜΑΡΝΗ 10 - 104 33 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ: 210-8239503 FAX: 210-8239573

ΗΜΕΡΙΔΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Βρεφονηπιαγωγών Τ.Ε.Ι., μετά από αίτημα πολλών μελών του και με αφορμή τις νέες νομοθετικές ρυθμίσεις  που προωθεί η Κυβέρνηση  για το συνταξιοδοτικό και ασφαλιστικό καθεστώς  διοργανώνει Ημερίδα στις 21 Μαρτίου 2010, ώρα 9.00 -14.00, στο ξενοδοχείο Athens Imperial (πλατεία Καραϊσκάκη – Αθήνα).

Θεματολογία Ημερίδας:

• Συνταξιοδοτικό εργαζομένων με ασφάλεια Δημοσίου, ΙΚΑ, ΤΥΔΚΥ, ΤΑΔΚΥ ΤΕΒΕ,
  • Ασφαλιστκό καθεστώς. Προοπτικές- προβληματισμοί
  • Συμβασιούχοι
  • Κρίσεις Προϊσταμένων Τμημάτων και Διευθύνσεων

Ομιλητές θα είναι ο καθηγητής- εργατολόγος κος Αλέξης Μητρόπουλος και επιτελείο συνεργατών ειδικευμένων στα θέματα αυτά.

Η Ημερίδα απευθύνεται στα μέλη και στους φίλους του Συνδέσμου μας. Για τον λόγο αυτό, παρακαλούμε να ενημερώσετε όλους τους συναδέλφους σας ανεξαρτήτως ειδικότητας. Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα δοθεί η δυνατότητα απάντησης σε προσωπικά ερωτήματα των συμμετεχόντων μετά από συμπλήρωση ερωτηματολογίου το οποίο θα παραλάβουν κατά την προσέλευσή τους στην ημερίδα.

Κόστος συμμετοχής:
Μέλη 10 ευρώ
Μη μέλη 20 ευρώ

Για να δηλώσετε συμμετοχή παρακαλείσθε να καταθέσετε τη συμμετοχή σας στην Τράπεζα και να στείλετε το καταθετήριο στο φαξ: 210-8239573, αναγράφοντας στην απόδειξη το ονοματεπώνυμό σας.

Αριθμοί λογαριασμού:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ  188/540033-32