10 Μάιος 2009

Αθήνα, 24/4/09

Αριθ.πρωτ: 96

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Βρεφονηπιαγωγών ΤΕΙ καλεί τα μέλη του Συνδέσμου μας σε Τακτική Γενική Συνέλευση το Σάββατο 16 Μαϊου 2009 στις 5 μ.μ. στο ξενοδοχείο Athens Imperial, πλατεία Καραϊσκάκη - Αθήνα με τα ακόλουθα θέματα:

1. Πεπραγμένα του Δ.Σ. εφ’ όλης της ύλης των κλαδικών, επιστημονικών και συνδικαλιστικών ζητημάτων
    Ενημέρωση για τις νέες εξελίξεις που αφορούν τις προτάσεις της ΚΕΔΚΕ στο Υπουργείο Εσωτερικών για διεύρυνση του ωραρίου λειτουργίας των Παιδικών Σταθμών, κατάργηση των ημερών αργίας Χριστουγέννων και Πάσχα καθώς επίσης και το προτεινόμενο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τους Π.Σ.  από το ΤΕΑΠΗ
  2. Ανακοίνωση του ισολογισμού και έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής
  3. Προτάσεις για τον προϋπολογισμό και το πρόγραμμα δράσης
  4. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για τη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών

Ενημερώνουμε  όσους ενδιαφέρονται να υποβάλλουν υποψηφιότητα για μέλος Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής κατά τις επερχόμενες αρχαιρεσίες ότι:

Α)Βάσει αρ. 28, παρ.2 του καταστατικού οφείλουν εντός επτά (7) ημερών από τη Γ.Σ. της 16 Μαϊου 2009 να υποβάλλουν σχετική έγγραφη αίτηση με καταληκτική ημερομηνία 24 Μαϊου 2009 ώρα 17.00 στο Διοικητικό Συμβούλιο

Β)Βάσει αρ. 27 του καταστατικού οφείλουν να υποβάλλουν έγγραφο υποψηφιότητας με τα στοιχεία τους στον Πρόεδρο της Εφορευτικής Επιτροπής, που θα εκλεγεί στην Γ.Σ. της 16 Μαϊου 2009 είκοσι (20) ημέρες πριν την αποφασισθείσα ημερομηνία διεξαγωγής των αρχαιρεσιών, το αργότερο.

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Οι ραγδαίες κοινωνικές και οικονομικές αλλαγές που συντελούνται σήμερα επηρεάζουν αναμφίβολα και τη ζωή και τον εργασιακό μας χώρο.

Οι μεγάλες ελλείψεις που παρουσιάζουν οι Παιδικοί Σταθμοί σε πανελλαδικό επίπεδο σε ανθρώπινο δυναμικό, κτηριακές υποδομές, υλικοτεχνικό εξοπλισμό, η ομηρία εκατοντάδων παιδαγωγών συμβασιούχων, καθώς επίσης η προώθηση σχεδίων για την ένταξη των παιδικών σταθμών στις δομές κοινωνικής πρόνοιας των δήμων καθιστούν αναγκαία την παρουσία, την ενότητα και το δυναμικό παρόν όλων μας στη Γενική Συνέλευση.

Για το Δ.Σ.

Η  Πρόεδρος                                Η Γεν. Γραμματέας