11 Απρίλιος 2009

1ο Διεθνές Συνέδριο Βρεφονηπιαγωγών

Με πρωτοφανή επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 1ου Διεθνούς Συνεδρίου Βρεφονηπιαγωγών που πραγματοποιήθηκε στην όμορφη Κύπρο στις 3-4 και 5 Απριλίου 2009 με θέμα:

«Η Σημαντικότητα της Προσχολικής Αγωγής και η Εκπαίδευση των Παιδαγωγών στο Διεθνές Περιβάλλον»

1ο Διεθνές Συνέδριο Βρεφονηπιαγωγών, Γενική άποψη συνεδριακού χώρου   Την έναρξη του Συνεδρίου κήρυξε η Πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Βρεφονηπιαγωγών κυρία Ευαγγελία Καλαϊτζή μαζί με την Πρόεδρο του Συνδέσμου Βρεφονηπιαγωγών Κύπρου κυρία Ελένη Λαζάρου. Στην έναρξη των εργασιών παρευρέθηκαν πολλοί επίσημοι προσκεκλημένοι από υπουργεία, δήμους και άλλους φορείς.

1ο Διεθνές Συνέδριο Βρεφονηπιαγωγών, Κατά την έναρξη η κα. Ε.Καλαϊτζή, η κα. Ε.Λαζάρου και η κα. Κ.Χαρλάυτη   Χαιρετισμό απηύθυναν η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Κύπρου κα Χαραλάμπους, εκπρόσωπος του Υπουργού Παιδείας Κύπρου, εκπρόσωπος του Πρέσβη της Ελλάδας στην Κύπρο, η Δήμαρχος Λευκωσίας κα Ελένη Μαύρου, η Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών του Δ.Β.Α. και εκπρόσωπος του Δημάρχου Αθηναίων κα Βαλσαμάκη-Ράλλη, ο Αντιπρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ κος Πολυμερόπουλος και ο Πρόεδρος του Λαϊονικού Βρεφονηπιακού Σταθμού Λευκωσίας κος Ευγενίου.

1ο Διεθνές Συνέδριο Βρεφονηπιαγωγών, Η Υπουργός Eργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Κύπρου κα. Χαραλάμπους   Ιδιαίτερο επιστημονικό ενδιαφέρον παρουσίασαν οι εισηγήσεις και παρουσιάσεις των καθηγητών-ομιλητών από Ευρώπη και Αμερική καθώς και τα παράλληλα βιωματικά εργαστήρια που πραγματοποιήθηκαν τη δεύτερη μέρα του Συνεδρίου. Το Συνέδριο παρακολούθησαν 700 μάχιμοι παιδαγωγοί από Ελλάδα και Κύπρο, οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους και τα πιο ενθουσιώδη σχόλια για την όλη διοργάνωση.

Για περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο πατήστε εδώ